Helma Sengers

Helma
Sengers

Advocaat Huurrecht

FORT ADVOCATEN , AMSTERDAM

Opstal Erfpacht Appartementen Huurrecht bedrijfsruimte Vastgoed

Winkelketens Retail Beleggingsfondsen Horeca Supermarkten

Huurrecht Vastgoedrecht

Opstal Erfpacht Appartementen Huurrecht bedrijfsruimte Vastgoed

Engels

Informeel

Winkelketens Retail Beleggingsfondsen Horeca Supermarkten

  • Uurtarief: € 200
  • Fixed fee (bespreekbaar): Ja
  • Kantoorkosten: Nee
Gelijk hebben is één ding, bij gelijk krijgen kan ik u helpen.

Mijn naam is Helma Sengers en ik ben advocaat vastgoedrecht en legal expert binnen de sectie Vastgoed & Overheid van FORT Advocaten. Mijn specialisatie is het civiele vastgoedrecht en met meer dan 25 jaar ervaring heeft het huurrecht maar weinig geheimen voor mij. Ik bezit verder een brede kennis op het gebied van onder meer koop en verkoop van vastgoed en zakelijke rechten zoals appartementsrechten en erfdienstbaarheden.

Ik heb mijzelf toegelegd op het adviseren en procederen over huur- en koopovereenkomsten, waaronder opzegging van huurovereenkomst wegens renovatie, huurprijsgeschillen en non-conformiteit en lever geregeld maatwerk bij het opstellen van allerlei typen huurovereenkomsten. Mijn cliënten bestaan onder meer uit particuliere en institutionele beleggers, projectontwikkelaars, kantoorhuurders, supermarkten, retailers en horeca-ondernemers. Een van hen noemde mij, nog niet zo lang geleden zijn huurrecht Wikepedia.

Naast mijn werkzaamheden bij FORT ben ik onder meer als medewerker verbonden aan het Tijdschrift voor huurrecht, een toonaangevend maandblad voor jurisprudentie en artikelen op het terrein van het huurrecht van woon- en bedrijfsruimte. Hier geef ik vanuit de praktijk commentaar op nieuwe ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar met veel plezier werkzaam bij FORT Advocaten. Ons kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak waarin onze cliënten centraal staan. Dit doen we door goed te luisteren en elke zaak op een no-nonsense manier aan te grijpen. Tel daarbij op dat we niet onder doen in kwaliteit en expertise ten opzichte van de grote kantoren en door onze lagere uurtarieven financieel een stuk aantrekkelijker zijn.

Vergelijk pitches van advocaten via LegalDutch, betaal nooit meer te veel

  • Binnen enkele uren kosteloos reacties van gespecialiseerde advocaten
  • Bespaar tot 50 procent ten opzichte van het direct benaderen van een advocaat.
  • Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen verplichtingen.
Oké, vertel meer

ANDERE MOGELIJKE MATCHES

Jung Nam Heeringa

Jung Nam

Heeringa

Croon Davidovich Advocaten

Huurrecht bedrijfsruimte Huurprijsherzieningen Servicekosten

Makelaars Aannemers

Willemijn Lever

Willemijn

Lever

Legaltree

Huurrecht bedrijfsruimte Vastgoed Vergunningen

Retail Makelaars