Jaromir Bugter

Jaromir
Bugter

Advocaat Ondernemingsrecht

DVAN ADVOCATEN, LOCATIE

WERKTE BIJ Loyens & Loeff , Spigthoff, BINGH Advocaten

Investeringstrajecten Aandelenuitgifte Aandeelhoudersconflicten Fusies en overnames Herstructurering bedrijven

Private equity Maakindustrie Handel DGA Investeerders

Ondernemingsrecht Faillissementsrecht Procesrecht

Investeringstrajecten Aandelenuitgifte Aandeelhoudersconflicten Fusies en overnames Herstructurering bedrijven

15 tot 25 jaar

Nederlands Engels

Slagvaardig Analytisch

Private equity Maakindustrie Handel DGA Investeerders

  • Uurtarief: € 280
  • Fixed fee (bespreekbaar): Ja
  • Kantoorkosten: Nee
Jaromir Bugter werkt graag samen met zijn ondernemende klanten. Hij schept er een genoegen in ondernemers verder te helpen, ook als het niet met puur juridische kwesties is. Zijn dienstverlenende instelling blijkt uit het feit dat hij voor zijn klanten altijd bereikbaar is en open staat om met hen te sparren.
Jaromir geniet van de dynamiek die in zijn werk zit, de hectiek die gepaard gaat met het maken van zakelijke deals. Stilzitten is niet zijn ding, schakelen, snel beslissen, knopen doorhakken des te meer. Hij gaat blij naar huis als hij iemand heeft kunnen helpen met het oplossen van zijn probleem, of als hij heeft gezorgd dat een klant gerustgesteld is.

Financiële achtergrond van de onderneming
Voor Jaromir is de relatie met zijn klanten heel belangrijk, want alleen als er een goede band is, vertelt de klant alles. Alleen op die manier kan de klant optimaal worden geholpen. Jaromir ziet zijn relatie met de klant ook als een vorm van samenwerking. Door goed samen te werken kan het beste eindresultaat worden bereikt.

In zijn werk is Jaromir analytisch, een vaardigheid die onmisbaar is in het ondernemingsrecht. Door zijn fiscale achtergrond is hij bovendien cijfermatig goed onderlegd. Hierdoor is hij niet alleen in staat te begrijpen hoe de business werkt, maar hij kan ook de financiële achtergrond van de onderneming begrijpen. Dit leidt niet alleen tot beter afgewogen adviezen, maar is vooral ook heel nuttig bij overnames, herstructureringen en het begeleiden van investeringstrajecten. Het soort zaken dat op zeer geregelde basis door Jaromir en zijn collega’s van de sectie ondernemingsrecht wordt behandeld.

Helder advies over proceskansen
Hoewel Jaromir gespecialiseerd is in het beslechten van zakelijke geschillen en hij – indien nodig – een procedure in gang zal zetten, staat bij hem voorop voor de klant het meest optimale resultaat te behalen. Als dat is door het bereiken van een schikking dan zal hij onderhandelen voor de beste deal. Als dat is door te procederen dan gaat hij voor zijn klant tot het uiterste bij de rechtbank of het Hof. Altijd geeft hij zijn klant een helder advies over de proceskansen en mogelijkheden.

Vergelijk pitches van advocaten via LegalDutch, betaal nooit meer te veel

  • Binnen enkele uren kosteloos reacties van gespecialiseerde advocaten
  • Bespaar tot 50 procent ten opzichte van het direct benaderen van een advocaat.
  • Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen verplichtingen.
Oké, vertel meer

ANDERE MOGELIJKE MATCHES

Paul van den Berg

Paul

van den Berg

Lean Lawyers LLP

Commerciële contracten Prepack Conflicten

MKB Start-ups

Remco Wortel

Remco

Wortel

Vissers advocatuur

Oprichten bedrijf Algemene Voorwaarden Internationaal contractenrecht

Horeca Online gaming