Louise de  Gier

Louise
de Gier

Advocaat ICT recht

DE GIER | STAM, UTRECHT

IT-conflicten Outsourcing/offshoring Dataprotectie Databanken IT-contracten

Scheepsbouw Maakindustrie ICT Automotive Mode

Procesrecht Contractenrecht ICT recht

IT-conflicten Outsourcing/offshoring Dataprotectie Databanken IT-contracten

15 tot 25 jaar

Nederlands Engels Frans Duits Italiaans

Precies Realist

Scheepsbouw Maakindustrie ICT Automotive Mode

  • Uurtarief: € 275
  • Fixed fee (bespreekbaar): Ja
  • Kantoorkosten: Nee
Louise de Gier begon in 1998 haar eigen kantoor. Volgens de sociale kleurenwaaier is Louise blauw. Geen beetje blauw, maar hardblauw. Rationeel, punctueel, sceptisch, doorwrocht en gedetailleerd. Als vrouw tussen de mannen geeft ze liever geen feminien tintje aan de Gier | Stam, maar ondanks (of dankzij?) haar soms standvastige en zakelijke opstelling is zij onmiskenbaar Vrouw.

Je moet haar niet tegen je krijgen, maar als je haar aan je zijde hebt, gaat ze desnoods door dichte deuren. “Zo werkt ’t nu eenmaal”, zegt haar niets. Van het old boys network moet ze niks hebben en met conventies en vastgeroeste denkpatronen hoef je ook al niet bij haar aan te komen. Aan Louise is een groot onafhankelijkheidsstrijder verloren gegaan, maar omdat ze die energie liever in interessante juridische cases steekt, varen klanten daar wel bij. To say the least.

Louise pakt het graag grondig aan. Ze behandelt voor haar cliënten meerdere langlopende zaken en heeft expertise op het gebied van overheids(data), ICT, IE en mededinging. Ze heeft cliënten in diverse branches, de mode, tevens haar passie, industrie (automotive, scheepvaart) en ICT. Louise behandelt diverse zaken over de grens. Het is dan fijn dat zij haar talen (Engels, Frans, Duits en Italiaans) goed spreekt.

Ze stond aan de wieg van WITL (World IT Lawyers), een internationaal samenwerkingsverband van gelijkgestemde en niet voor elkaar onderdoenende advocatenkantoren die wereldwijd vooroplopen op het gebied van software, internet en intellectuele eigendom. Louise vervult met verve haar bestuursrol binnen WITL, wat haar meer dan eens in andere contreien brengt.

Louise is tevens actief lid van Gesica, een netwerk van Frans sprekende advocaten.

Louise vindt zichzelf niet gereserveerd en gelooft ook niet dat ze bescheiden is, "hoewel dat een goede eigenschap is". Op zich wil ze best praten over haar zaken. Voor niet advocaten soms zelfs te lang en te uitgebreid. Overigens is ze wel discreet als ze zaken bespreekt. Wel vindt ze het moeilijk om te zeggen dat het heel goed gegaan is. Ze is niet gauw tevreden en vindt het ook moeilijk om iets voor zichzelf te vragen. Toch een beetje bescheiden dus.

Vergelijk pitches van advocaten via LegalDutch, betaal nooit meer te veel

  • Binnen enkele uren kosteloos reacties van gespecialiseerde advocaten
  • Bespaar tot 50 procent ten opzichte van het direct benaderen van een advocaat.
  • Altijd vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen verplichtingen.
Oké, vertel meer

ANDERE MOGELIJKE MATCHES

Linda Eijpe

Linda

Eijpe

Scope Advocaten

Licenties Mediarecht IT-contracten

Telecommunicatie E-health

Anton Ekker

Anton

Ekker

Ekker Advocatuur

Privacy IT-contracten Internetkwesties

Ziekenhuizen Medische technologie