Help je business vooruit

Met één deur toegang tot het grootste advocatennetwerk voor zakelijk Nederland

Weg met juridische angst, beslis met zelfvertrouwen

We weten hoe jij over advocaten denkt. Ze zijn ontoegankelijk, snappen weinig van jouw business en zijn veel te duur. Bovendien is het tijdrovend om de juiste specialist te vinden. Op internet maken ze vaak niet duidelijk waar ze goed in zijn en wat ze kosten. Kortom, de markt is niet transparant. Zo ben je afhankelijk van een verwijzing uit je netwerk. Maar wie garandeert je dat je op die manier de juiste advocaat vindt? En hoe weet je zeker dat je een goede deal hebt?

Wij bieden je de tools om de juiste advocaat te vinden

Grote bedrijven laten advocaten al jaren pitchen en concurreren op opdrachten. LegalDutch biedt je dezelfde tools om de beste advocaat te vinden, die passen bij je business en budget. Start kosteloos een pitch en laat getalenteerde specialisten reageren op je opdracht. Zo ben je gegarandeerd van een advocaat met de juiste ervaring én bespaar je tot wel vijftig procent op juridische kosten.

Kan je geen keuze maken uit de reacties? Geen probleem – kijk verder. LegalDutch verplicht tot niets.

Put yourself in the driver’s seat

LegalDutch levert de tools om jou de controle te geven in de juridische markt

Controle over prijs

Een pitch leidt doorgaans tot besparingen tot wel 50 procent ten opzichte van het direct benaderen van een advocaat. En je krijgt altijd vooraf duidelijkheid over de kosten.

Controle over kwaliteit

Wij brengen in kaart welke specialisten er binnen hun vakgebied werkelijk toe doen, en welke advocaten uitblinken in klantgerichtheid en transparantie.

Controle over je tijd

Wij doen voor je de research in de juridische markt. Zo verspil je geen tijd aan zoeken en kan jij je richten op waar jij goed in bent.

The best of both worlds

De ervaring van een topkantoor tegen betaalbare tarieven

Onze advocatencommunity bestaat grotendeels uit niche kantoren. Hiermee sluiten wij aan bij een trend in de advocatuur, waarbij steeds meer vooruitstrevende advocaten ervoor kiezen hun carrière bij een groot kantoor te verruilen voor de oprichting van een eigen niche kantoor.

Zij hebben vanwege hun jarenlange ervaring de deskundigheid en kennis van een advocaat van een topkantoor, maar hanteren betaalbare uurtarieven vanwege lage overhead. Bovendien kiezen ze voor een open en persoonlijke manier van communiceren met hun klanten, die past bij de intimiteit en laagdrempeligheid van een klein kantoor. Bedrijven die gebruik maken van LegalDutch krijgen daarmee het beste van twee werelden.

Hoe het werkt

Verken de markt. Gemakkelijk, snel en doelgericht

  • Vertel ons kort en bondig wat je juridisch nodig hebt.
  • Maak gemakkelijk een account aan, veilig en kosteloos. Wil je geen account aanmaken, geef ons dan een 'telefoontje'.
  • Ontvang in je dashboard een selectie van maximaal vier topadvocaten, die naadloos bij je business aansluiten. Vergelijk profielen en prijs, en neem contact op met de advocaat die je het meeste aanspreekt. Probleem opgelost.

Veilig en anoniem

Je aanvraag is altijd anoniem

Jouw privacy is uitermate belangrijk voor ons. Wij realiseren ons als geen ander dat bedrijven pas werkelijk de markt kunnen verkennen als zij in eerste instantie anoniem zijn voor advocaten en veilig kunnen communiceren via ons platform. Los van de mogelijke gevoeligheid van informatie heeft het vooraf bekend maken van een bedrijfsnaam voor advocaten vaak een prijsopdrijvend effect en dat is exact wat het gebruik van LegalDutch anders maakt.

De aanvragen die je uitzet via een pitch zijn daarom altijd anoniem en inhoudelijk alleen zichtbaar voor uitgenodigde specialisten en niet voor derden. Dat geldt eveneens voor de voorstellen die je ontvangt van advocaten. Als bedrijf bepaal je zelf op welk moment in het pitchproces je jouw contactgegevens wil prijsgeven aan een business advocaat die je aanspreekt.

Veilige verbinding

LegalDutch investeert voortdurend in de veiligheid van het platform. De verbinding met onze website is beveiligd met SSL dat als standaard beveiligingsprotocol geldt voor internetverbindingen.