Wij zoeken nieuwe klanten, u doet de rest

Doe waar u goed in bent, met klanten die bij u passen

Doe waar u goed in bent, bouw aan uw ideale praktijk

Waarom declarabele uren verliezen aan telefoontjes, seminars en advertenties voor oninteressante klanten die weinig opleveren, als het ook anders kan?

Met online matching brengt LegalDutch gespecialiseerde business advocaten direct in contact met hun doelgroep. Door ons platform in te schakelen voor uw marketing, kunt u zich beter concentreren op de dingen die u graag doet en waarin u excelleert.

Onze community

Durf te kiezen, durf te innoveren

LegalDutch gelooft in de kracht van de niche. Als specialist kunt u (grote) ondernemingen echter nooit dezelfde 'one stop shop'-voordelen bieden als een groot kantoor. LegalDutch kan dat wel. Als het grootste online specialistennetwerk voor zakelijk Nederland bieden wij ondernemingen en (semi-) publieke organisaties een bewezen alternatief voor grote kantoren. Zij gebruiken LegalDutch als inkoopplatform om per project de juiste specialist(en) te vinden. Door lid te worden van onze community profiteert u van die nieuwe klantenstroom en geniet u de marketingvoordelen van een groot kantoor, zonder uw onafhankelijkheid te verliezen.

LegalDutch richt zich uitdrukkelijk op de voorlopers in de advocatuur: business advocaten die aanvoelen dat internet ook de juridische markt gaat veranderen en deze kans aangrijpen om in die ontwikkeling voorop te lopen. Vernieuwers die zich bovendien verdiepen in hun klant en durven te kiezen voor een juridisch specialisme en/of doelgroep.

LegalDutch is een kwaliteitsnetwerk en werkt daarom uitsluitend op basis van uitnodiging. Voor getalenteerde, gespecialiseerde advocaten staan we altijd open. Stuur ons een email of bel met 085-3033725.

Vestig uw naam als specialist

Profileer u als specialist

Door via LegalDutch een effectief profiel aan te maken, biedt u inzicht in uw track record, kennis en vaardigheden. Uw LegalDutch-profiel is geoptimaliseerd voor Google op zoekwoorden die aansluiten bij uw klantenkring, waardoor u dagelijks investeert in uw online bereikbaarheid voor uw doelgroep, zonder kostbare tijd te verliezen.

Publiceer uw blogs

LegaDutch is Nederlands grootste blogplatform voor advocaten. Door uw artikelen hier te publiceren vergroot u het bereik ervan en uw online zichtbaarheid als specialist.

Bouwen aan uw ideale praktijk

Met onze gemakkelijk te gebruiken tools kunt u overal en op elk moment dat het u uitkomt, reageren op opdrachten van zakelijk klanten die goed bij u passen. Zo helpen wij u bouwen aan uw ideale praktijk. Eenvoudig. Plezierig. En efficiƫnt.

Workshops

Blijf leren, blijf innoveren

LegalDutch deelt haar kennis als matchmaker ook met advocaten in workshops. Al dan niet in samenwerking met externe bureaus verzorgen wij PO-trainingen voor advocaten op het gebied van SEO, Bloggen, Nieuws & Media en sales. Advocaten die lid zijn van onze community ontvangen 20% korting op alle workshops die LegalDutch aanbiedt. Voor meer informatie neem contact op met Sara van Eck op 085-3033725 of sara@legaldutch.nl